Twee gezinnen geholpen

In december ontvingen we via Anouk Harle, coördinator Jeugdzorg van de Gemeente Sittard-Geleen twee verzoeken tot ondersteuning voor 2 kinderen die door omstandigheden in een moeilijke thuissituatie zaten. Om voor die kinderen iets te doen werd een beroep gedaan op de Stichting We4Kids. We4Kids heeft na beoordeling van de beide situaties volledig meegewerkt om voor deze kinderen iets te doen.

De eerste situatie betreft een moeder in Geleen die onlangs een baby heeft gekregen. De moeder kwam in december tijdelijk zonder inkomsten te zitten. De zorg voor haar kind kwam daardoor in het gedrang. De stichting We4Kids heeft een donatie gedaan om de nodige spullen te kopen, zodat het kind de zorg kreeg die het nodig had.

De tweede situatie betreft een gezin uit Sittard. Door financieel moeilijke omstandigheden binnen het gezin was hun kind al een hele tijd niet in de gelegenheid om eens iets leuks te doen. Het kind zwemt erg graag maar kwam door de problematiek niet aan zwemmen toe. Om voor dit kind iets te doen werd door de Stichting We4Kids een zwemabonnement beschikbaar gesteld, zodat deze jongen het hele seizoen naar het zwembad kan.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: