Nieuws

Opbrengst SNF 2022

Ook deze editie van Sittarday Night Fever was weer een groot success! De mensen van Kiwanis Sittard hebben opnieuw fantastisch werk geleverd om dit event mogelijk te maken. De opbrengst ten bedrage van €11.000 zullen door onze stichting worden besteedt aan goede doelen. Via deze website zullen we daarover regelmatig publiceren.

Sittarday Night Fever 2022

De vijfde editie van het benefiet feest SittardayNight Fever op 19 maart in het Toon Hermans Theater in Sittard, was een overweldigend succes. De aanwezigen bij dit feest alsmede de sponsoren, hebben een bedrag van ruim € 11.000 samengebracht. Dit bedrag kon door de organiserende vereniging Kiwanis Club Sittard aan de stichting We4Kids worden overhandigd.Meer lezen over “Sittarday Night Fever 2022”

Bedankje voor Efteling bezoek

Bedankt voor de Efteling met overnachting! Vanwege corona maatregelen, zijn we iets later naar de Efteling kunnen gaan. Maar afgelopen week was het zover! Wat zijn we jullie dankbaar voor dit mooie cadeau!! Het is in geen woorden te omschrijven hoeveel dit voor ons als gezin heeft betekent! Zonder jullie, waren we nooit met deMeer lezen over “Bedankje voor Efteling bezoek”

Wensboom 2021 groot succes!

Op donderdag 16 en zaterdag 16 december stond de Wensboom weer op de Markt in Sittard. De verlanglijstjes van 270 kinderen uit gezinnen die onder de armoedegrens leven zijn in deze twee dagen door het winkelend publiek ingevuld. Een verslag uit de Limburger van maandag 20 december 2021: Wil je nog bijdragen? Dit kan nogMeer lezen over “Wensboom 2021 groot succes!”

Wensboom 2021 LIVE!

De Wensboom actie 2021 is in volle gang. Onze vrijwilligers zijn actief op de Markt in Sittard om wensen voor kinderen in moeilijkheden te vervullen. Hierna een uitgebreide toelichting over de Wensboom van dhr. Harrie Hox, bestuursvoorzitter We4Kids. Met dank aan BIE OS Mijn Streekomroep. Wil je bijdragen? Ga langs op de Markt in Sittard,Meer lezen over “Wensboom 2021 LIVE!”

We4Kids helpt

We proberen steeds inzicht te geven in de gevallen waarin we gezinnen/kinderen in moeilijkheden helpen. Hierna een typische casus die we binnenkrijgen en die we met liefde honoreren. Casus Ouders zijn dag en nacht bezig met de zorg van hun 4 kinderen, waaronder een te vroeg geboren tweeling. 2 van de 4 kinderen lijden aanMeer lezen over “We4Kids helpt”

Bedankje voor midweek Vennenbos

We4Kids heeft opnieuw gehoor gegeven aan een verzoek van stichting Odigos om een gezin in moeilijkheden een paar dagen rust te gunnen Bijgaand geven we de reactie van het gezin weer Mijn partner en ik willen We4Kids en Odigos enorm bedanken voor het midweekje uit dat we hebben kunnen realiseren met het bedrag dat onsMeer lezen over “Bedankje voor midweek Vennenbos”

Wensboom 2021 van start!

De Wensboom is er ook in 2021 met kerstcadeautjes voor de kinderen. Rotaryclub Sittard en Kiwanis Club Sittard staan dit jaar weer op de Markt in Sittard met de Wensboom. Ondanks de problemen met het Covid-19 virus gaat de Wensboom dus door. De clubs zullen uiteraard wel de nodige beschermingsmaatregelen treffen. Op donderdag 16 decemberMeer lezen over “Wensboom 2021 van start!”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

CATEGORIE

Meld je aan om nieuws te ontvangen

Krijg nieuwe berichten direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: