Nieuws

Donatie Schildersbedrijf Heythuysen aan We4Kids

Enkele dagen geleden werden wij benaderd door Roger Golsteijn, de Directeur van Schilderwerken Heythuysen uit Echt. Binnen het bedrijf is besloten om de gebruikelijke uitgave van €5.000 voor kerstpakketten personeel en kerstattenties voor zakenrelaties achterwege te laten. In plaats daarvan is gezocht naar een goed doel om het bedrag aan te doneren. We zijn uitermateMeer lezen over “Donatie Schildersbedrijf Heythuysen aan We4Kids”

Gelijke kansen voor leerlingen KC Sittard door boekengift

Lees het artikel op de website van De Limburger hier. Afgelopen maandag, tijdens de Kinderboekenweek, ontvingen de leerlingen van KC Sittard onderbouw en Taalschool acht gevulde boekenkasten van Kiwanis en We4 kids. De kasten werden feestelijk geopend door een delegatie leerlingen, Harrie Hox en Bas van Dongen van Kiwanis en We4 kids. De tweedehands boekenMeer lezen over “Gelijke kansen voor leerlingen KC Sittard door boekengift”

Acht gevulde boekenkasten in Kindcentrum Sittard dankzij financiële steun Kiwanis en We4Kids

Lees het artikel op de website van De Limburger hier. Sittard – Afgelopen maandag, tijdens de Kinderboekenweek, ontvingen leerlingen van de onderbouw van Kindcentrum Sittard en Taalschool acht gevulde boekenkasten. De kasten zijn aangeschaft dankzij een financiële bijdrage van Kiwanis Club Sittard en stichting We4Kids. De tweedehands boeken passen prima in het thema van de Kinderboekenweek, GiGaGroen.Meer lezen over “Acht gevulde boekenkasten in Kindcentrum Sittard dankzij financiële steun Kiwanis en We4Kids”

Midweek Oostappen

Bijgaand de positieve reactie die wij ontvingen via stichting Odigos. Zij droegen een gezin aan dat in moeilijkheden zat. Wij maakten voor het gezin een midweek bij Oostappen vakantiepark mogelijk. Beste we4kids, Wij zijn met ons gezin een midweekje weggeweest naar Oostappen vakantiepark. Wat hebben mijn kinderen enorm genoten. Hierdoor hebben mijn vriend en ikMeer lezen over “Midweek Oostappen”

Dagje Drievliet

Goedemorgen samen, Een beetje later dan gehoopt, maar hierbij een korte terugkoppeling van de familie in moeilijke omstandigheden verkeerde, die jullie in staat hebben gesteld om een dagje naar Drievliet te gaan. Ze hebben enorm genoten en zijn super dankbaar dat zij dit mochten doen en konden ervaren samen! Het was even het een enMeer lezen over “Dagje Drievliet”

Opbrengst SNF 2022

Ook deze editie van Sittarday Night Fever was weer een groot success! De mensen van Kiwanis Sittard hebben opnieuw fantastisch werk geleverd om dit event mogelijk te maken. De opbrengst ten bedrage van €11.000 zullen door onze stichting worden besteedt aan goede doelen. Via deze website zullen we daarover regelmatig publiceren.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

CATEGORIE

Meld je aan om nieuws te ontvangen

Krijg nieuwe berichten direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: