Nieuws

Midweek Oostappen

Bijgaand de positieve reactie die wij ontvingen via stichting Odigos. Zij droegen een gezin aan dat in moeilijkheden zat. Wij maakten voor het gezin een midweek bij Oostappen vakantiepark mogelijk. Beste we4kids, Wij zijn met ons gezin een midweekje weggeweest naar Oostappen vakantiepark. Wat hebben mijn kinderen enorm genoten. Hierdoor hebben mijn vriend en ikMeer lezen over “Midweek Oostappen”

Dagje Drievliet

Goedemorgen samen, Een beetje later dan gehoopt, maar hierbij een korte terugkoppeling van de familie in moeilijke omstandigheden verkeerde, die jullie in staat hebben gesteld om een dagje naar Drievliet te gaan. Ze hebben enorm genoten en zijn super dankbaar dat zij dit mochten doen en konden ervaren samen! Het was even het een enMeer lezen over “Dagje Drievliet”

Opbrengst SNF 2022

Ook deze editie van Sittarday Night Fever was weer een groot success! De mensen van Kiwanis Sittard hebben opnieuw fantastisch werk geleverd om dit event mogelijk te maken. De opbrengst ten bedrage van €11.000 zullen door onze stichting worden besteedt aan goede doelen. Via deze website zullen we daarover regelmatig publiceren.

Sittarday Night Fever 2022

De vijfde editie van het benefiet feest SittardayNight Fever op 19 maart in het Toon Hermans Theater in Sittard, was een overweldigend succes. De aanwezigen bij dit feest alsmede de sponsoren, hebben een bedrag van ruim € 11.000 samengebracht. Dit bedrag kon door de organiserende vereniging Kiwanis Club Sittard aan de stichting We4Kids worden overhandigd.Meer lezen over “Sittarday Night Fever 2022”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

CATEGORIE

Meld je aan om nieuws te ontvangen

Krijg nieuwe berichten direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: