Wensboom en We4Kids bedankt!

Ook dit jaar mocht ik, coördinator en bezoekster van Stichting de Regenboogboom bij het Blijf van mijn lijfhuis en moederhuis, namens “We4Kids“ weer veel kinderen verrassen.

Het is voor kinderen en hun moeders, maar ook voor de hulpverleners een moeilijk jaar, kinderen moeten met velen in een kleine ruimte nog meer binnen zitten, geen school maar ook niet de hulpmiddelen om school goed te kunnen volgen.

Nu leek het alsof ook Kerst nog eens anders zou worden, geen wensboom die ieder jaar zorgt voor het (enige) cadeautje onder de kerstboom in het huis waar zij voor korte of langere tijd moeten verblijven.

Gelukkig werd er door de organisatie toch een weg gevonden om ieder kind van een cadeaubon met iets lekkers te voorzien, nu maar hopen dat de winkels snel weer open gaan om een cadeautje uit te zoeken (via bol.com is dat gezien de privacy niet mogelijk).

Super is het ook dat voor de gezamenlijke speelruimtes ook nog speelgoed voor samenspelen gekocht kon worden.

Op de foto is te zien dat de poppenwagen met pop al meteen gebruikt werd maar ook de speel-/gymmat is echt welkom.

Voor het andere huis werden tweedehands spelletjes voor de tweedehandse Wii gekocht en daarnaast vooral teken- en knutselspullen met boeken en spellen.

Ik wil jullie namens de vele kinderen en moeders van harte bedanken dat jullie dat ook nu weer mogelijk hebben gemaakt en ik via jullie de kinderen heb kunnen laten stralen.

Ik wens jullie mooie feestdagen en hoop dat in 2021 de wensboom weer op de markt mag staan en alle gulle gevers van dit jaar er ook weer aan herinnerd worden dat er ook in Nederland kinderen zijn die deze aandacht verdienen.

Bedankt , Liny Coenen.
Coördinator Stichting De Regenboogboom regio Limburg

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: