We4Kids helpt

We proberen steeds inzicht te geven in de gevallen waarin we gezinnen/kinderen in moeilijkheden helpen. Hierna een typische casus die we binnenkrijgen en die we met liefde honoreren.
Efteling Tilburg

Casus Ouders zijn dag en nacht bezig met de zorg van hun 4 kinderen, waaronder een te vroeg geboren tweeling. 2 van de 4 kinderen lijden aan PCD (lijkt qua symptomen op taaislijmziekte), waaronder het meisje van de tweeling. Elke nacht wordt dit meisje 3-4 keer wakker door aanhoudende, langdurige hoestbuien. Het jongetje van de tweeling wordt vaak schreeuwend wakker vanwege nachtangsten. De tweeling slaapt bij de ouders op de kamer als gevolg van ruimtegebrek, ze houden elkaar, maar ook de ouders wakker. De ouders slapen effectief zo’n 2 uur per nacht. Beide ouders zijn uitgevallen op het werk, met een forse achteruitgang in inkomsten tot gevolg. De gemeente zet zich in om verlichting in de situatie te bieden. Ouders zouden daarnaast heel graag een keer met alle kinderen een nachtje weg gaan en dan het liefst naar de Efteling. Hun laatste vakantie is niet door kunnen gaan vanwege de gezondheidssituatie van een van de kinderen.

We4Kids is van mening dat kinderen en ouders in zo’n situatie zonder meer een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom hebben we dit gezin voor aanstaande kerst een langweekend Efteling aangeboden. Een lid van Kiwanis Club Sittard heeft dit aangevuld met een sauna-bon voor de ouders. We hopen hiermee een bescheiden, maar toch niet onbelangrijke, bijdrage te leveren aan het welbevinden van zowel de kinderen als de ouders van dit gezin.

2 gedachten over “We4Kids helpt

 1. Vanwege corona maatregelen, zijn we wat later naar de Efteling kunnen gaan dan gepland. Maar afgelopen week was het dan zover! En wat zijn we jullie dankbaar! Het is in geen woorden te omschrijven hoeveel dit voor ons als gezin heeft betekent! Zonder jullie, waren we nooit met de kinderen in de Efteling geweest en hadden we nooit deze prachtige en onvergetelijke ervaring met de kids kunnen beleven!!! Wat vonden ze het leuk! De glimlach op hun gezichtjes en de twinkeling in hun oogjes, was zoveel waard. Ze waren zo blij en onbezorgd. En het weer, heeft de pret totaal niet bedorven. Het was zelfs heel mooi en sfeervol met de sneeuw! Echt 1000 maal dank voor deze mooie dagen ❤! We hebben even samen voor zover als mogelijk zorgeloos kunnen genieten! We hebben zoveel mooie herinneringen gemaakt en kijken met een ontzettend voldaan en dankbaar gevoel terug op deze dagen!

  PS: de saunabon staat ook nog op de planning. Het is alleen nog niet gelukt om dit dagje te plannen, gezien de omstandigheden. Maar deze gaan we zeker binnenkort ergens boeken!

  Liefs van ons en de kids!

 2. Bedankt voor de Efteling met overnachting!

  Vanwege corona maatregelen, zijn we iets later naar de Efteling kunnen gaan. Maar afgelopen week was het zover! Wat zijn we jullie dankbaar voor dit mooie cadeau!! Het is in geen woorden te omschrijven hoeveel dit voor ons als gezin heeft betekent! Zonder jullie, waren we nooit met de kinderen in de Efteling geweest en hadden we nooit deze prachtige en onvergetelijke ervaring met de kids kunnen beleven!!! Wat vonden ze het leuk! De glimlach op hun gezichtjes en de twinkeling in hun oogjes, was zoveel waard. Ze waren zo blij en onbezorgd. En het weer, heeft de pret totaal niet bedorven. Het was zelfs heel mooi en sfeervol met de sneeuw gisteren! Echt 1000 maal dank voor deze mooie dagen ❤! We hebben zoveel mooie herinneringen gemaakt en kijken met een ontzettend voldaan en dankbaar gevoel terug op deze dagen!

  Ps: de Sauna cadeaubon gaan we ook nog plannen. Wegens omstandigheden is deze helaas nog niet gepland. Maar dat gaan we zeker binnenkort doen!

  Liefs van ons en de kindjes

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: