Wensboom 2021 groot succes!

Op donderdag 16 en zaterdag 16 december stond de Wensboom weer op de Markt in Sittard. De verlanglijstjes van 270 kinderen uit gezinnen die onder de armoedegrens leven zijn in deze twee dagen door het winkelend publiek ingevuld.

Een verslag uit de Limburger van maandag 20 december 2021:

Wil je nog bijdragen? Dit kan nog steeds! Voer je gift hierna in. Hou deze website in gaten, binnenkort kun je lezen hoe de Wensboom donaties zijn besteedt.

Eén opmerking over 'Wensboom 2021 groot succes!'

  1. Super dat ik gisteren heel veel kinderen die het moeilijk hebben, zich vaak vergeten voelen, mocht verrassen door jullie super actie, met een geweldig cadeautje. Heel veel dank namens al deze kinderen en hun moeders die hun kinderen weer een keer zien stralen..
    Liny Coenen- coordinator Stichting de Regenboogboom in Limburg.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: