Bedankje voor Efteling bezoek

Bedankt voor de Efteling met overnachting!

Vanwege corona maatregelen, zijn we iets later naar de Efteling kunnen gaan. Maar afgelopen week was het zover! Wat zijn we jullie dankbaar voor dit mooie cadeau!! Het is in geen woorden te omschrijven hoeveel dit voor ons als gezin heeft betekent! Zonder jullie, waren we nooit met de kinderen in de Efteling geweest en hadden we nooit deze prachtige en onvergetelijke ervaring met de kids kunnen beleven!!! Wat vonden ze het leuk! De glimlach op hun gezichtjes en de twinkeling in hun oogjes, was zoveel waard. Ze waren zo blij en onbezorgd. En het weer, heeft de pret totaal niet bedorven. Het was zelfs heel mooi en sfeervol met de sneeuw gisteren! Echt 1000 maal dank voor deze mooie dagen ❤! We hebben zoveel mooie herinneringen gemaakt en kijken met een ontzettend voldaan en dankbaar gevoel terug op deze dagen!

Ps: de Sauna cadeaubon gaan we ook nog plannen. Wegens omstandigheden is deze helaas nog niet gepland. Maar dat gaan we zeker binnenkort doen!

Liefs van ons en de kindjes

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: