Terugblik op “Kiwanis Concert voor We4Kids” 2024

Op vrijdag 15 maart vond opnieuw het fundraising evenement “Kiwanis Concert voor We4Kids” plaats in de schouwburg in Sittard. Het concert werd georganiseerd door Kiwanis Club Sittard ten behoeve van We4Kids. Dit keer met een andere opzet dan voorgaande edities: een concert van het Nederlands Douane Orkest, opgeluisterd met liedjes gezongen door Martin van der Starre.

Het was voor iedereen even spannend of deze nieuwe opzet in de smaak zou vallen. Veel aanwezigen hadden geen idee wat ze konden verwachten. Gedurende en na het concert was iedereen echter enorm positief! Het orkest speelde een gevarieerd medley van pop, jazz, filmmuziek en een beetje klassiek. Het was muziek die iedereen herkende, maar nu gespeeld door een uit zestig muzikanten bestaand orkest. Waaw!

Op verschillende momenten tijdens het concert viel Martin van der Starre het orkest bij met zijn stem. Hij zong onder andere liedjes van Queen en Golden Earring. Heel knap was dat hij het publiek hierin uitstekend wist mee te nemen. Er werd dan ook luidkeels meegezongen.

Na afloop van het concert reikten de leden van Kiwanis de opbrengst van de avond van maar liefst €12.500(!) uit via een symbolische cheque.

We danken de leden van Kiwanis Sittard hartelijk voor deze bijdrage en de organisatie van het concert!

Hier een impressie van het evenement, veel kijk en luisterplezier!

Concert Nederlands Douane Orkest en Martin van der Starre op 15 maart 2024 in Sittard

Eén opmerking over 'Terugblik op “Kiwanis Concert voor We4Kids” 2024'

Geef een reactie

Ontdek meer van We4Kids

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder