Studenten in Deventer omarmen Wensboom initiatief

Met enorm veel plezier hebben we de terugkoppeling van Sem van Krugten ontvangen. Zij heeft zich samen met een medestudente opgeworpen om de Wensboomactie die Kiwanis Club Sittard samen met de Rotary traditioneel in Sittard houden, in Deventer op de Jan des Bouvrie Academie te organiseren. Dit is een doorslaand succes gebleken. Niet alleen zijn 50 kinderen die het moeilijk hebben blij gemaakt met een kerstcadeautje, er is ook 500 euro in contanten ontvangen.

De cadeautjes bij de kaartjes die Sem en haar mede-studente hebben afgezet zijn gegaan naar het Moederhuis en het Blijfhuis. Het ontvangen bedrag is inmiddels overgemaakt naar We4kids. De stichting zal voor een goede bestemming van dit bedrag zorgen.

De studenten hebben voor de actie een video gemaakt, die we u hier graag willen presenteren:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: