Goede doelen actie Kiwanis Club Sittard en Jan Linders voor We4Kids

De actie

Gedurende de afgelopen maanden heeft Kiwanis Club Sittard zich ingespannen om geld in te zamelen voor We4Kids. Plaats van handeling is de Jan Linders te Sittard. Daar zijn door de mensen van Kiwanis Club Sittard op verschillende dagen producten aan de man gebracht, waaronder mandarijnen, stroop en aardbeien. Jan Linders verdubbelt de opbrengst van deze actie voor het goede doel. Het doel is om samen met Jan Linders de grens van € 2000,- te kunnen behalen en mogelijk zelfs die van € 2500,-.

Tussenstand

Inmiddels hebben Jan en Bas van Kiwanis Club Sittard de eerste tussentijdse stand mogen ontvangen. Het bedrag dat tot nu toe kan worden bijgeschreven ten bate van We4Kids bedraagt € 1281,-. Dit is de stand na verkoop mandarijnen, stroop en aardbeien. Behalve dat dit bedrag in de kas van We4Kids terechtkomt, heef de actie ook bijgedragen aan de naamsbekendheid van We4Kids. Dat heeft al tot een paar reacties geleid, zoals de aanmelding van een vrijwilliger die graag een bijdrage wil leveren aan de stichting. Ook een pastorale stichting die kampen organiseert voor (kansarme) kinderen heeft zich gemeld.

Komende datums

Dit jaar zijn nog twee momenten gepland waarop Kiwanis Club Sittard in de Jan Linders in actie zal komen. De eerstvolgende actie vindt plaats op 13 en 14 september. We heten u dan graag welkom bij Jan Linders te Sittard!

We danken de leden van Kiwanis Club Sittard voor hun inspanningen tot nu toe. We4Kids zal de ontvangen gelden besteden in de lijn van het Kiwanis motto “Serving the Children of the World”.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: