Weekend met oma voor Nikkie

We4kids zet zich in om kinderen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug te geven. Dit keer konden Nikkie en haar oma genieten van een welverdiend weekend in Preston Palace. Hierna het bericht dat Nikkie en haar oma ons hebben gestuurd.

Samen met mijn oma heb ik mogen genieten van een weekendje weg in Preston Palace. We hebben een geweldig weekend gehad. Alles was ontzettend goed verzorgd, zowel de reis erna toe als het verblijf. Het personeel daar was heel aardig en we voelden ons echt op ons gemak. We hebben veel leuke dingen samen gedaan, zoals naar de kermis en hebben heerlijk gezwommen in het prachtige zwembad. Ook hebben we genoten van het buffet en lekker cappuccino samen gedronken.

We hebben samen veel gelachen en dat deed me goed. Ik kon echt genieten en was even nergens anders mee bezig. Iets wat normaal voor mij niet vanzelfsprekend is. Ik ben We4Kids ontzettend dankbaar dat zij dit mogelijk hebben gemaakt en willen jullie dan ook uitgebreid bedanken voor dit prachtige weekend!

Groetjes,
Nikkie & oma.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: