Vakantie in Egmond aan Zee voor Brenda

We4kids zet zich in om kinderen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug te geven. Dit keer konden Brenda met haar vader en moeder genieten van een welverdiende vakantie in Egmond aan Zee. Hierna het bericht dat zij ons heeft gestuurd.

Beste We4kids,

Dankjewel voor de mooie vakantie in Egmond aan Zee. Het was er heel leuk en ook erg warm. De reis is goed gegaan, mama heeft goed gereden. We zijn in de zee geweest en hebben ijs gegeten. Ook zijn we gaan winkelen en heb ik wat nieuws gekregen bij de Primarkt. Het was fijn om samen met papa en mama op vakantie te kunnen gaan. Onze hondjes zijn ook mee geweest. We hadden een huisje bij mensen thuis. Daar zijn we 7 jaar geleden ook eens geweest. Het was leuk om alles weer terug te zien. Ook namens papa en mama heel erg bedankt voor de mooie tijd. Ze hadden hun trouwdag en toen zijn we samen naar de zonsondergang gaan kijken. Ik heb daar foto’s van gemaakt. Ik was zelf ook nog jarig op vakantie. Mijn broer is op bezoek gekomen helemaal in Zeeland.

Het was dus super! Nogmaals dankjewel namens ons allemaal!

Brenda.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: