Acties We4Kids 2019

Het is al weer even geleden dat je wat van Kiwanis Club Sittard hebt gehoord. Dat betekent niet dat we hebben stilgezeten. Afgelopen maanden hebben we veel actie gevoerd om iets te kunnen betekenen voor kansarme en zieke kinderen in de regio. De SittardayNightFever die in maart 2019 werd gehouden was goed bezocht en had een prima bezetting met de Allstars Coverband, Danzaira, Rick The Soulman en illusionist Tim Plaats. De volgende SittardNight Fever wordt gehouden in 2021. Daar kijken we al weer met veel plezier naar uit. De opbrengst van deze avond werd in zijn geheel geschonken aan stichting “We4Kids”.

Kiwanis Club Sittard mocht dit jaar ook actie voeren bij Jan Linders. Van april t/m december heeft onze club bij deze supermarkt 12 dagdelen producten verkocht, waarvan een deel van de opbrengst van de verkochte producten naar We4Kids gaat. In januari 2020 zal de cheque met de totaalopbrengst van alle acties worden overhandigd door het Jan Linders Fonds. Het spreekt vanzelf dat wij zeer ingenomen waren dat we dit jaar met ons goede doel “We4Kids” actie mochten voeren in de supermarkt van Jan Linders in Sittard.

Dat was nog niet alles. Ook Intratuin Geleen heeft We4Kids dit jaar als één van de goede doelen uitgekozen voor hun acties tijdens de feestdagen. Als u door de prachtige kerstshow loopt van Intratuin dan komt u de goede doelen stand zeker tegen. We4Kids zet zich volop in voor het kansarme en langdurig zieke kind in de eigen regio. Meer informatie over We4Kids vindt je op de flyers bij de goede doelenstand op de kerstafdeling van Intratuin Geleen.

Tot slot zullen we ook nog samen met de Rotary op donderdag 12 en zaterdag 14 december actief zijn op de markt in Sittard in het kader van de Wensboom. Die actie richt zich op het door het winkelend publiek voorzien in kleine cadeautjes voor kinderen die het moeilijk hebben. We hopen ook deze actie samen met u  tot een groot succes te maken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: