Jan Linders actie 2019

Op zaterdag 11 januari 2020 mochten we namens de Stichting We4Kids de cheque van onze verkoopacties bij Jan Linders in ontvangst nemen. Kiwanis Club Sittard heeft het afgelopen jaar in totaal op 10 dagen producten verkocht, waarvan een deel van de opbrengst bestemd was voor We4Kids. Als leden van Kiwanis Club Sittard hebben we door een aantal uren van onze tijd in te zetten voor het goede doel een mooi bedrag bij elkaar gebracht, te weten € 4.472,- Naast deze mooie opbrengst hebben we ook kunnen werken aan de naamsbekendheid van We4Kids.

We4Kids zet zich in de regio Sittard-Geleen in voor zo’n 1.500 kinderen die leven onder de armoedegrens. Voor hen is vaak minder dan vijf euro per dag te besteden. Diverse organisaties ondersteunen samen met de gemeente deze gezinnen. We4Kids vult de leemte tussen deze hulpverlening, die zich richt op de lediging van directe noden, en de behoeften van de kinderen. Eens iets extra’s, een cadeau, een kleine vakantie. De fondsen worden ingezet om een positieve ontspanning te geven aan het kind en het gezin. We4Kids werkt direct samen met de organisaties die bij de hulpbehoevenden thuis komen. Namens Kiwanis Club Sittard dank aan Jan Linders en aan allen die hebben bijgedragen aan het behalen van dit mooie resultaat.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: