Ondersteuning in afwachting van opvang

In de laatste week van augustus heeft We4Kids een sponsoring gedaan aan een meisje van twee jaar dat door haar oma in huis is genomen in afwachting van een definitieve oplossing voor opvang van het jonge kind. Zij kan door omstandigheden niet meer bij de eigen moeder blijven. Aangezien er momenteel ook door overheidsinstanties nog geen financiële regeling is getroffen, heeft We4Kids voor de periode van drie weken, eventueel uit te breiden met nog eens drie weken een bijdrage gegeven in de kosten van levensonderhoud van dit meisje.

Van de moeder van het meisje werd het volgende bericht ontvangen:

Heel erg bedankt voor het steunen van jonge moeders zoals mij. Steun en hulp zoals dit betekent heel veel voor mij en mijn kleine meid. Nogmaals bedankt.

❤

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: