Sponsoring Kindcentrum Sittard

Maandag 7 september is door Stichting We4Kids, Kiwanis Club Sittard en Rotary Club Sittard een cheque uitgereikt ad € 3.146,- ten behoeve van het Kindcentrum Sittard. Het geld is geworven door beide clubs via een jaarlijks gemeenschappelijk project. Het Kindcentrum, gevormd door drie basisscholen in Sittard, heeft zich als doel gesteld om de kinderen (ook de kansarmere) voor te bereiden op een betere toekomst. Zo worden lesprogramma’s aangeboden op gebied van cultuur- en maatschappij oriëntatie die de open mind van de kinderen stimuleert. Daarnaast wordt drie maal per week een gezonde lunchmaaltijd aangeboden en leren kinderen uit de bovenbouw gezonde voeding te bereiden.

Het gesponsorde bedrag is gebruikt voor de aanschaf van de inventaris van de keuken, waar de lunches worden bereid en waar de kinderen uit de bovenbouw gezond leren koken. Op inspirerende wijze werden we door de directie van de school meegevoerd in de ambitieuze plannen om kinderen op deze basisschool iets bijzonders mee te geven, zodat zij een goede start kunnen maken in hun persoonlijke ontwikkeling.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: