Weekendje Dormio Resort Maastricht

Begin oktober 2020 stelde stichting We4Kids een gezin in moeilijke omstandigheden in de gelegenheid om even op adem te komen, door hen een weekend te laten verblijven in Dormio Resort Maastricht.

Wij willen deze stichting enorm bedanken voor het fijne weekendje weg die we vanuit jullie aangeboden hebben gekregen.

Begin oktober kregen wij als complete verassing het bericht dat wij een weekendje weg mochten met ons gezinnetje van 5 naar een vakantiehuisje op het Dormio Resort in Maastricht.

Na al heel wat jaren van tegenslagen, financiële problematiek en zware periodes kwam dit geheel onverwachts en hebben wij hier enorm dankbaar gebruik van gemaakt.

Het huisje was boven onze verwachtingen echt super!! De kindjes hebben alle 3 hun eigen slaapkamer gehad waarin ze lekker konden terugtrekken. Ze hebben heerlijk ontspannen gebadderd in het ligbad en we hebben als gezin samen genoten van de “quality time” voor elkaar in het warme zitgedeelte.

We zaten in een prachtige omgeving, waar genoeg te zien en te doen was. Zo hadden ze leuke speeltuintjes en een zwembad waar de kindjes natuurlijk ook gretig gebruik van hebben gemaakt! En avonds hebben ze als prinsjes geslapen in de warme zachte ruime 2 persoons bedden.

We hebben weer wat energie kunnen halen uit deze prachtige ervaring en zijn jullie daar enorm dankbaar voor. Wij hopen dat veel gezinnen hetzelfde mogen ervaren als wat wij dit weekend hebben mogen ervaren!

Heel veel liefs, 2 dankbare ouders en 3 mannetjes die een aantal mooie herinneringen rijker zijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: