Uitje Vennenbos

Onlangs heeft We4Kids gehoor gegeven aan een verzoek van stichting Odigos om een gezin in moeilijkheden een weekendje rust te gunnen

Bijgaand de reactie van het gezin

Graag willen wij jullie enorm bedanken voor de vakantie. Wij hebben hier enorm van genoten als gezin. Het was top geregeld, onze focus kon weer eens gericht zijn op alle 3 de kids. Zij hebben hier dan ook enorm van genoten. Spetteren in het water, dansen met Bollo, Puk en Pelle.

Kortom als gezin hebben wij even al onze zorgen opzij kunnen zetten en weer samen als gezin kunnen zijn na alles wat wij hebben meegemaakt. De kinderen zijn helemaal ontspannen na deze prachtige dagen. Dit geeft je als ouders veel vreugde.

Wij willen jullie enorm bedanken en zijn dankbaar dat wij deze kans door jullie inzet hebben gehad.

Wij hadden dit niet zonder jullie hulp kunnen verwezenlijken. 

Ga zo door met jullie fantastische inzet en werk.

Vennenbos

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: