Wensboom 2021 van start!

De Wensboom is er ook in 2021 met kerstcadeautjes voor de kinderen. Rotaryclub Sittard en Kiwanis Club Sittard staan dit jaar weer op de Markt in Sittard met de Wensboom.

Ondanks de problemen met het Covid-19 virus gaat de Wensboom dus door. De clubs zullen uiteraard wel de nodige beschermingsmaatregelen treffen.

Op donderdag 16 december van 10.30 uur tot 14.30 uur en zaterdag 18 december vanaf 10.00 uur zullen de leden van de clubs op de hoek van de Markt en Limbrichterstraat in Sittard wenslijstjes van kinderen uit de Wensboom uitdelen aan het winkelend publiek.

De clubs proberen met de actie zoveel mogelijk kerstcadeautjes van circa € 10,- te verzamelen. De cadeautjes zijn voor kinderen in de regio Sittard-Geleen, voor wie het niet vanzelfsprekend is om een kerstcadeautje te krijgen. Veel kinderen in de regio leven onder de armoedegrens. De clubs proberen deze kinderen te bereiken met de Wensboom.

Al jaren wordt de Wensboomactie van de clubs gesteund door het winkelend publiek van Sittard en bedrijven uit de gemeente. Ook dit jaar nodigen wij je uit om naar de Wensboom te komen en hopen we op jouw gulle deelname aan deze actie.

Je kunt ons ook helpen door dit bericht te delen en/of een financiële bijdrage te leveren door het financieren van een of meerdere cadeautjes ad € 10,-. Minder mag natuurlijk ook.

Maak je liever een bedrag over? Dan kan ook:

NL52ABNA0529700328
t.n.v. Stichting We4Kids
o.v.v. ‘donatie we4kids’

We hopen je te zien bij de Wensboom!!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: