Seizoenskaarten Fortuna voor kansarme kinderen

Enkele maanden geleden is er een actie georganiseerd door enkele supporters van Fortuna Sittard om van Utrecht naar Sittard te fietsen met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen ten behoeve van een goed doel. In overleg tussen de club en de supporters is besloten om het opgehaalde bedrag beschikbaar te stellen aan seizoenkaarten van Fortuna Sittard, speciaal voor kinderen en gezinnen binnen onze gemeente die zelf niet de financiële middelen hebben er eentje aan te schaffen. De fietstocht was een enorm succes, waardoor Fortuna maar liefst 170 seizoenkaarten hiervoor beschikbaar kon stellen.

Fortuna heeft (o.a.) aan Kiwanis Club Sittard/We4Kids gevraagd om via onze netwerken een aantal van deze seizoenskaarten bij deze kinderen en gezinnen te kunnen onderbrengen. Uiteindelijk hebben we maar liefst 48 seizoenskaarten aan 12 gezinnen kunnen doneren via het Kindcentrum en de Stichting Bloempje in Geleen. Om het voor de kinderen nog leuker te maken heeft We4Kids alle kinderen ook nog een prachtige Fortuna supporters sjaal cadeau gedaan. Getuige bijgaande foto’s hebben we deze kinderen en gezinnen ontzettend blij kunnen maken. Nu is het verder aan Fortuna!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: