Uitstap naar Steinerbos vanuit het Blijfhuis

BEDANKT We4Kids! Voor de enorm mooie dag die wij de kinderen en moeders hebben kunnen geven dankzij jullie hulp. Met een grote touringcar werden wij allemaal opgehaald om naar Steinerbos te gaan, dit alleen al was voor veel kinderen heel spannend en leuk. Na een regenbui was het weer ons toch redelijk gezind en hebben we kunnen genieten van de binnenspeeltuin maar ook de buitenspeeltuin.

Bij de kinderboerderij konden de kinderen een Alpaca wandeling maken, spelen in de speeltuin en het blotevoetenpad. Binnen genoten de moeders van een warm drankje en de blijde gezichten van hun spelende kinderen in de binnenspeeltuin. De dag vloog voorbij, deze sloten wij overigens af met een lekker ijsje.

Zoals jullie lezen was het meer dan geslaagd. Dank namens ons als vrouwenopvang maar zeker ook namens de moeders en kinderen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: