Donatie Schildersbedrijf Heythuysen aan We4Kids

Schilderwerken Heythuysen

Enkele dagen geleden werden wij benaderd door Roger Golsteijn, de Directeur van Schilderwerken Heythuysen uit Echt. Binnen het bedrijf is besloten om de gebruikelijke uitgave van €5.000 voor kerstpakketten personeel en kerstattenties voor zakenrelaties achterwege te laten. In plaats daarvan is gezocht naar een goed doel om het bedrag aan te doneren.

We zijn uitermate verheugd dat de keuze op We4kids is gevallen. De manier waarop wij ons – in samenwerking met onze partners – in de Westelijke Mijnstreek inzetten voor kansarme kinderen, heeft daarbij een doorslaggevende rol gespeeld.

We gaan ervoor zorgen dat de donatie terecht komt bij kansarme kinderen in de Westelijke Mijnstreek, in de vorm van kleinschalige, betekenisvolle hulp waar gevestigde instanties niet in voorzien. Via onder meer deze website zullen we het personeel en de directie informeren over onze projecten.

We4Kids dankt het personeel en de directie van Schilderwerken Heythuysen van harte voor deze prachtige geste!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: